RaznoRecenzijaUputstvaVestiNovogodišnja nagradna igra

Vreme je praznika i darivanja

Poštovani čitaoci, želim ovim putem da vam se zahvalim što aktivno učestvujete u radu ovog bloga, i ovde i na našoj Facebook strani. Za svega dva meseca rada, uspeli smo da dođemo do cifre od oko 6000 lajkova na Facebooku, da nam dnevna poseta na sajtu varira između 1000 (radnim danima) i 4000 poseta (subotom i nedeljom). Moji prijatelji i ja ćemo se potruditi da i dalje pišemo zanimljive i edukativne tekstove koji će vam pomoći, bilo da se bavite kolekcionarstvom ili da jednostavno želite lepo da mirišete. Takođe, očekujte još neke ideje tokom januara.

Hvala vam i pratite nas i dalje jer što više imamo i lajkova i poseta, biće i veća mogućnost za nagrade i poklone. Ovim putem se javno izvinjavam našim čitaocima van Srbije, jer trenutno nismo u mogućnosti da poklone šaljemo van granica Srbije, ali ćemo se potruditi da nađemo način tokom naredne 2018. godine.

Nagradna igra i pravila

Novogodišnja nagradna igraOvaj put delimo dva parfema za koje smo nedavni uradili recenzije – muški Armani Code i ženski Calvin Klein Obsession.

Pravila su jednostavna, kao i do sada:

  1. Potrebno je da lajkujete našu Facebook stranicu (posebno obratite pažnju na ovo jer dosta ljudi to ne uradi prilikom učestvovanja u igri)
  2. Potrebno je da lajkujete ovaj post o nagradnoj igri na našoj Facebook stranici
  3. Potrebno je da ostavite komentar na post o nagradnoj igri na našoj Facebook stranici a u kome bi trebalo tagovati jednog ili više vaših prijatelja

Izvlačenje dobitnika će biti u sredu 20. decembra oko 22h.

Napomena 1: Zbog mogućih obaveza i službenog puta u inostranstvo, ostavljam opciju da će izvlačenje biti pomereno dan-dva unapred ili unazad.

Napomena 2: Zbog ograničenja slanja pošte, dobitnici moraju imati adresu za slanje pošte u Srbiji. Hvala na razumevanju,

Napomena 3: Adresa naše Facebook stranice je – https://www.facebook.com/parfemdzija/

3 коментара

Leave a Reply