Vesti

Novo: Cire Trudon – Trudon kolekcija

Ove jeseni, Cire Trudon će lansirati Trudon, kolekciju 5 unisex mirisa: Bruma, Olim, II, Revolution and Mortel.

Bruma – miris je kreirao parfimer Antoine Lie. „Bruma sadrži upečatljivu, skoro životinjsku senzualnost. U noći, ženski jahač izvlači unutrašnju snagu iz elemenata koji ga okružuju: čini se da joj konj i dubina šume noću pružaju magnetnu i telesnu auru. Bruma (‘kratkodnevnica’ na latinskom) je suštinski vezana za sunce. Za kraljevinu. Ledena kratkodnevnica, Bruma se hrani mesečinom i šumom da bi evocirala unutrašnju metamorfozu karaktera u kontaktu sa prirodom oko nje. “ Miris sa crnim biberom, lavandom, galbanumom, ljubičicama, božurom, irisom, jasminom, labdanumom, vetiverom i tonkom.

Olim – miris je razvio parfimer Lyn Harris. Olim predstavlja tišinu i emocije kraljevske ere. Puderaste note dodiruju lepotu; začini izazivaju dekadenciju, a smole najavljuju bogatstvo. Olim se odnosi na oblik čistoće sa bogatstvom. Olim (latinski za „jednom“) podseća na prva četiri registra starog parlamenta Pariza, uključujući brojne tekstove i zakone dostavljene kraljevskom dvoru između 1254. i 1318. godine pod različitim vladavinama, a posebno Luj (1214.-1270.) Olim sija svetlo o evoluciji kraljevske moći i opadanju francuskog feudalizma u 13. veku. “ Ovo je miris sa bergamotom, lavandom, anisom, ružičastim biberom, karanfilićem, pačulijem, benzoinom, miroom (smirnom) i mošusom.

II – miris je razvio parfimer Lyn Harris. „II je o novim počecima, životu šume koja prolazi kroz godišnja doba. II je senzualno simbiozna, dovodi elemente zajedno: kolonjska voda koja inspiriše i pokazuje na čarobno mesto. II je alijansa par ekselans, jedinstvena veza koja povezuje dva bića zajedno. Prevazilazi i poziva na pobožno, otkrivajući svoj miris kao smaragdni impuls. “ Ovo je miris sa zelenim lišćem, narandžom, borovinom, biberom, klekom, kedrom, tamjanom, ambroksanom i kašmeranom.

Revolution – miris je razvio parfimer Lyn Harris. „Revolution je miris koji prožima kožu i stvara se na ljudskim emocijama tokom celog dana. Miris ih meša, ostavljajući misteriju i intrigu oko tela. Ulice Pariza tokom Francuske revolucije, miris dima i baruta. Bes i intenzivna osećanja na licima gomile. Kuće su uljudne, kameni ugalj zaronjen u ulju, oznojeni  konjanici u crnoj koži. Dodir tamjana omekšava zrak, nagoveštavajući da je mir blizu. “ Miris je sa elemijem, angelikom, kedrom, papirusom, pačulijem, kedrom, tamjanom, cistusom i opoponaxom.

Mortel – miris je razvio parfimer Yann Vasnier. „Tela se zagrevaju jedna naspram drugih, stavljajući senzualnost u srce Mortela; dalje, tamjan, miro i benzoin otkrivaju erotsku stranu čistog Cistusa. Umetnik, koji živi između senke i svetlosti, je smrtno stvorenje. Na pola puta između verskog i revolucionarnog, sa neutvrđenom žeđom večnosti, Mortel je revolucionarni pokret koji kombinuje vijoličku silu i prirodne harmonije. Fatalna privlačnost.“ Miris je sa crnim biberom, pimentom, muškatnim oraščićem, tamjanom, mistikalom (drvenim smolastim molekulom iz Givaudana), kedarom iz Virdžinije, cistusom, miroom i benzoinom.

 

Mirisi su dosupni u paketu, 5 komada po 10ml ili svaki ponaosob u boci od 100ml.

Leave a Reply